Axie Infinity on seuraava projekti, joka pitää IEO: n Binance Launchpadilla

Axie Infinity on seuraava projekti, joka pitää IEO: n Binance Launchpadilla

Tärkeimmät kohokohdat:

  • Axie Infinity järjestää merkkikaupan Binance Launchpad -alustan kautta
  • Projektin tavoitteena on kerätä 2,97 miljoonaa dollaria myymällä 11% AXS: n kokonaismäärästä
  • Axie Infinity on Ethereum-pohjainen ekosysteemi, jossa käyttäjät voivat kasvattaa ja taistella virtuaalisten lemmikkien kanssa

Axie Infinity on seuraava Binance Launchpad -projekti

Binance on julkistanut viimeisimmän projektin, joka järjestää ensimmäisen vaihdotarjouksen (IEO) Binance Launchpad -alustalla. Axie Infinity on tällä hetkellä Ethereum-alustan poppelipeli DappRadarin mukaan – viimeisen seitsemän päivän aikana se on nähnyt noin 3600 pelaajaa. Projektin tarkoituksena on kerätä 2,97 miljoonaa dollaria myymällä 11% AXS-rahakkeiden kokonaismäärästä.

Axie Infinity on peli, jossa käyttäjät voivat kerätä ja kasvattaa »Axiesia», jotka ovat olentoja, joita voidaan käyttää taisteluihin ja tutkimiseen. Pelissä pelaajat voivat myös ostaa merkkejä, jotka edustavat maata, ja luoda koti Axiesille.

AXS on suunniteltu toimimaan Axie Infinity -alustan apuohjelmana. Sitä käytetään hallintaan, panoksiin ja maksuihin ekosysteemissä. Lisäksi Axie Infinity -tiimi rakentaa Roninia, Ethereumin sivuketjua, joka on erityisesti suunniteltu parantamaan Axie Infinity -pelaajakokemusta parantamalla skaalautuvuutta. Axie Infinity alkaa siirtyä Ronin-sivuketjuun vuodesta 2021.

Kuinka osallistua Axie Infinity -tunnusmyyntiin?

Suurin osa Binance Launchpad -alustan kautta käynnistetyistä rahakkeista on toiminut hyvin, minkä vuoksi Launchpad-tunnusten myynnillä on yleensä suuri kysyntä. Tässä on luettelo tunnuksista, jotka on käynnistetty Binance Launchpadin kautta toistaiseksi ja miten ne ovat toimineet julkaisun jälkeen (ROI ilmaistaan ​​Yhdysvaltain dollareina).

Suuren kysynnän takia Binance on asettanut tiettyjä vaatimuksia osallistumiselle merkkikauppaan. Binance Launchpad IEO -ohjelmaan osallistuminen edellyttää tietyn määrän BNB: tä. Jos täytät vaatimukset, saat lottolippujen määrän suhteessa BNB-omistukseesi. Jos sinulla on voittanut lippu (t), voit ostaa rahakkeita myyntiin.

Axie Infinity -symbolimyynnissä käytetään samaa käsitettä. Jokaisesta voitetusta lipusta voit ostaa 200 dollarin arvoisen AXS: n, ja rahakkeet hinnoitellaan BNB: n vastaavalla arvolla 0,1 dollaria. Tunnukset jaetaan merkkimyynnin osallistujille 15 päivän kuluessa myynnistä.