Bitcoin-prisen styrter ned med 6,5% på få minutter efter at have ramt $ 28,4K sælge væg

Bitcoin-prisen styrter ned med 6,5% på få minutter efter at have ramt $ 28,4K sælge væg

Et voldsomt bull run er tegnet af sælgere over $ 28.000, hvor Bitcoin fortsat ser vild volatilitet søndag.

Bitcoin (BTC) ramte heltidshøjder på $ 28.400, før de styrtede tusindvis af dollars den 27. december – det sidste kapitel i sin julehandelsroskab.

BTC-prisen dypper $ 1.900 på få minutter

Data fra Cointelegraph Markets, Coin360 og TradingView viste BTC / USD-gevinst og tabte derefter enorme beløb i USD-vilkår under handel søndag.

Efter at have toppet 15% 24-timers gevinster stødte Bitcoin på et stort salgstryk over $ 28.000. Da den største kryptokurrency ikke kunne opretholde sin ekstremt hurtige opadgående bane, faldt den derefter til et lavt niveau på $ 26.500.

På pressetid sikrede volatilitet, at ingen fast markedsretning var i kontrol, da BTC / USD svingede omkring $ 27.000.

Analytiker: „Bull run of bull runs has started“

Som Cointelegraph rapporterede tidligere på dagen, satte Bitcoin en række poster med sine seneste træk, herunder at give en markedsværdi på 500 milliarder dollars for første gang.

Derudover skulle mandag se det største hul på Bitcoin futuresmarkeder, der nogensinde er skabt.

Siden at overvinde $ 24.000 modstand har Bitcoin handlet i ukendt territorium med kun improviserede salgsniveauer, der skaber fiktion i det, der ser ud til at være et stadig mere parabolsk marked.

Med institutionelle investorer, der tog en pause, vendte samtale sig til detailkøbere, der nærede den seneste fase af Bitcoin bull run.

„Tyrecyklusens tyrecyklus er startet, da flere og flere spillere begynder at vedtage i retning af Bitcoin og kryptokurver,“ opsummerede Cointelegraph Markets-analytiker Michaël van de Poppe til Twitter-tilhængere.

Van de Poppe fortsatte med at se $ 19.500 som en mulig retracementzone med altcoins i kø for at drage fordel af Bitcoins eksempel, når dets egne gevinster er langsomme – potentielt næste måned.

Binance-ordrebogsdata viser i mellemtiden, at en formidabel salgsvæg på $ 30.000 sandsynligvis vil være den næste store forhindring for BTC-tyre.